Apps > Paid Apps > Entertainment

Amon en Amara
Kiss the Frog

August 27th, 2012Price: $1.99

Category: Entertainment

Released: Aug 27, 2012

Version: 1.0

Size: 58.1 MB

Language: English

Seller: Kiss the Frog b.v.

Rated 4+

Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad.Requires iOS 4.3 or later.


Amon en Amara by Kiss the Frog

Amon en Amara Screenshots

Description

Ga op avontuur met Amon en Amara in het magische Egypte! Deze app combineert een spannend kinderverhaal met interactieve spellen en verbluffend mooi artwork. Alle scnes zijn met zorg geanimeerd en hebben een unieke relatie met de Egyptische collectie van het Rijksmuseum van Oudheden. Een verhaal over vriendschap en moed, leerzaam n meeslepend.

Amon & Amara
De Egyptische prinses Amara verveelt zich vreselijk. Ze ontsnapt uit het paleis en ontmoet de stoere bakkerszoon Amon. Hij leert haar hoe ze uit de kaken van krokodillen moet blijven. Maar op een dag wordt hij zelf door een reuzenkrokodil te grazen genomen. Om hem te redden, moet Amara geheime hirogliefen ontcijferen, raadsels oplossen en een flesje met wonderolie vinden in een doolhof waarin het krioelt van de schorpioenen.

Klassiek en Modern
Amon & Amara is een educatieve en interactieve tabletapplicatie met een voorleesfunctie. Het is een Egyptisch sprookje dat over vriendschap gaat, over leven en dood, over nieuwsgierigheid en over lef hebben. Het verhaal is geschreven in samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden, speciaal voor kinderen in de leeftijd van vier tot negen jaar om op een speelse manier kennis te maken met het leven in de Egyptische Oudheid. Deze app biedt een geweldige mogelijkheid om op een ontspannen manier kennis over te dragen. Voor de oudere kinderen is een visuele encyclopedie beschikbaar.

Follow a Muse
Follow a Muse is een creatieve producent van interactieve voorleesavonturen die speciaal voor tablets, smart phones en digiborden zijn ontwikkeld. Met zijn zorgvuldig ontworpen en bijzonder mooi vormgegeven applicaties speelt Follow a Muse in op een groeiende behoefte aan speelse lees- en leerervaringen voor kinderen. Interactieve animatie, educatieve spelopdrachten en innovatieve toepassingen van augmented reality worden volledig in de vertelling gentegreerd en houden kinderen bij het verhaal. Voor zijn producties werkt Follow a Muse met teams van professionals die optimaal gebruik maken van de audiovisuele en interactieve mogelijkheden van nieuwe digitale platformsCommentsBecome a fan of the iPhone Application Directory on Facebook for exclusive offers, the inside scoop on latest and most exclusive music albums, singles and videos.